Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Tomasevcu "privatni" vlagomeri se razlikuju od onih kod otkupljivaca za oko 2,5 posto...
Zadnje dve Zmajevke sam ostavio pod supom ,bila je guzva kod otkupljivaca,merili su ostale predate sa vlagom 20,3% eno je i danas soji hladan merim sa mojim vlagomerom 17% danas ga duvam gore na tavan.Oko 2.5-3% kradu na vlagi ovde kod meneDanas sam odvukao kukuruz kod otkupljivaca vlaga 19,3% prenocio je u prikolici i nije se ugrejao ni malo, znaci ladan kao led... garantuje zivotom da im je 2% naduvan merac!
Sa 18-18,5% od njive do kuce vec je vruc malo u prikolici, krade se na veliko...
Eto čistog dokaza koliko kradu na vagiJa sam krunio kukuruz pre 5 dana i blaga je bila 21,7.Predao sam 4,5 tone a 4 tone sam doneo kuci i stiji u prikolici do danas i nije poceo da se greje.Sada mi nije jasno da li ti vlagomeri lazu ili ovo vreme ne dozvoljava da se kukuruz greje i kvari?
Gore navedene su vlage su od pre 3 danaUpravo merena vlaga AQVA MAX ( ručno krunjeni )
9911 - 18,17 % -----pre 5 dana 18,37 %
0412 - 18,36 %------pre 5 dana 18,76%
Eto čistog dokaza koliko kradu na vagi