Kukuruz 2014

Po ovoj tablici od MK, se vidi ko ima cilj da nas uništi... I tu još stoji da je "tablica iskazana bez PDV-a", znači još ::lose::.
Ni kod naših lokalnih, tablica nije nešto bolja, ali bar nemaju ove stavke oko ulaza, analize, eleviranja,...

u7e4ara2.jpg

Zrenjaninski zitprodukt, za sada dobra tablica. Bila je jos bolja prvih dana sada su je umanjili za 150kg u proseku.

Tablica nije losa ,nego ne valja ono ulaz i izlaz po 1 posto,pa fumigacija 1 ,pa rastur 0,5.....ima da se skupi do maja sa lagerom jedno 15 posto.Sto znaci da na sadasnju cenu od 13 sa pdv,maja meseca cena treba da je min 16 da bi imao neku zaradu u odnosu na sadasnju prodaju,pod uslovom da evro ne skace.

Ma cista pljacka, kako ih nije sramota! ::jako_besan::
koga da je sramota,treba nas da je sramota sto trpimo da nas zajbavaju mi smo krivi ne oni mi cutimo nema da se cuje glas razuma neko da ustane i kaze e dosta je vala vise da nas u zdrav mozak i lupi casom u sto i mi svi i nece nas onda biti sramota znacemo za sta radimo i na cemu smo ovako vide a oni cute o.k je!

Vlaga je 18%, može malo brže samo je teško motoru. Inače nemože da se obiđe krug, morali smo da sipamo na oba kraja.

Nazad
Vrh