Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zmajevke od 8 tona registrovane nosivosti?Ja sam poceo da berem pre dva dana, brao sam LG 37.10 i AS 72. Prinos je dve vršne Zmajevke po kj, dva reda na duz napune bunker od 223. To bas nisam očekivao.
I kod mene je isto takav slucaj rodio vrhunski sa 12 redi normalna duz(400m) loznica u vrh puna sve je curilo sa nje ali pokvarenog 20+%,ajde bas pogledaj kod tebe taj 6030 ja sam jako puno nasao razlicitog klipa kao da je vise razlicitih hibrida smuljano u kesu i samo stavljena etiketa od 6030!Juce poceli berbu,krenuli od Ns6030....lepo je punio prikolice,ali puno pokvarenog klipa....
Od Ns imamo za berbu jos 6043 i 7020,ako i kod njih bude kvarnog,mislim da ce kod mene biti zadnja godina....
22 cm razmak
Juce poceli berbu,krenuli od Ns6030....lepo je punio prikolice,ali puno pokvarenog klipa....
Od Ns imamo za berbu jos 6043 i 7020,ako i kod njih bude kvarnog,mislim da ce kod mene biti zadnja godina....
Jbg naseli na rudu(sejmo domace) inace za cardak se jako dobro pokazao sto se tice prinosa lako se komusa, nekruni se mnogo i ako mu vlaga padne ispod 25% i ima jako dobar hektolitar.Ali ga usrase sa ovim truljenjem i budjanjem u samoj komusini!Čini se da baš dosta sijete ns6030 , bar po pisanju ovde.
Čini se da baš dosta sijete ns6030 , bar po pisanju ovde.
Ova godina je jako sarolika tj. od njive do njive zna da bude velika razlika sto se tice hibrida NS 6030, brali smo nekoliko parcela i skoro svaka je drugacija sto se tice budjavosti klipa.Kako gde...
Sad izmerena vlaga N-01 - 17,4 a LG Agrister 20
Ja sam sejao 9 aprila,a oba hibrida su posejana na strnjici,kazu da sporo ispusta vlagu zbog hladni noci i mokre zemlje,jos kazu da nezurimo sa vrsidbom jer su tablice katastrofalne.I mi smo juce merili N01 ista vlaga, planiramo za 5-6 dana da udjemo u njega, setva je bila 07/04