MOMOSARIC
Član
U stvari ne baš tolko , računo sam da je jutro 6 duluma (0.6ha) a nije baš , al sve u svemu ekstra prinos.
Koji ima više zrna od ta dva ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Predao ga na lager,kod firme sa kojom radim.@KishRobert,a sta radis sa tako sirovim kukuruzom sto si ovrsio...
To bas nisam ispratio.U stvari ne baš tolko , računo sam da je jutro 6 duluma (0.6ha) a nije baš , al sve u svemu ekstra prinos.

Inače u pitanju zp 666 đavolji. Nego da vas pitam nešto, imam ns 6030 kojem su vrhovi na klipu plesnivi od 10-40% i svaki treći klip u pitanju odokativno, vredili to brati stim da se malo lome ti vrhovi mada nikad to neće biti 100% izbačeno ili ostaviti da se osuši što više i ovrći ga u zrno i predati, hoće li kombaj nešto izduvati tog plesnivog.?
.Kombajnirao sam put na tu njivu i nije nista izduvao plesnavog zrna sve je uslo u bunker zrno na vrhovima ns 6030 koji su plesnavi ostaju na sapurinu!

Kazem ja BC rodio