DusanA
Član
Da li mi treba neka zastita za seme, kada sejem kukuruz na njivi gde je bila secerna repa prosle godine ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlican izbor po mom ukusu...Gde si nasao Kity i koja mu je cena?!Ove godine sejem NS 6030, KWS KITTY, SYNGENTA PAKO, i posle dosta godina odlučio sam se da ponovo probam pioneer,hibrid P0725.
Ja na sestu klasu idem iskljucivo PR. A24..Razmak 22cm.Pitanje za iskusne ratare, koje hibride sejete na najlosijoj zemlji, 5-6 klasa i na koji razmak?
Kod nas u kooperaciji sam naručio,cena je oko 5000 din...Odlican izbor po mom ukusu...Gde si nasao Kity i koja mu je cena?!
Na 22-22,5 i ne brini...Odlican,ali necu da ga previse hvalim videces i sam!Kod nas u kooperaciji sam naručio,cena je oko 5000 din...
Na koji razmak preporučuješ P0725 za branje u klipu?
Danas uzeo i seme Kukuruza za ovu godinu... Sorte su Pionir F02 , ZP 666 , NS 6010 i bice jos neka sorta nisam jos odlucio koja... Ali verovatno opet Pionir ali raniji neki...