nesto2
Član
Jel neko od vas probao da bere kerbanis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,u Bijeljini sam ih vidio.Evo gledam katalog,djeluju veoma dobro,posebno 532,pajdas i klipan.Isto je cijena 65km.sutra idem da kupim sjeme i jos se lomimo ojo izbora.ZP 606 mi je bio idlican prosle godine ali bio je tretiran a ove godine nije a cijena je zestoka.Problem je sto ne smijem posijati netretirano sjeme zbog zicnjaka,pretprosle godine sam 1,5 hektara morao presijati jer je crv unistio pola biljaka u roku od 7 dana.Zbog toga se omisljam da rizikujem sa BC.Зомби то си био у Бадовинцима...65 км Пајдаш и Клипан....ја га сејем,оба хибрида па шта буде.
Ja sam brao, lepo i cisto se brao, krunio se malo, rekao bih zanemarljivo.A za hibrid sve pohvale, po meni trenutno najbolji KWS-ov hibrid, bar kod mene!Jel neko od vas probao da bere kerbanis?
Kod nas je BC dosta zastupljen. Jedno vrijeme je pajadaš dominirao što se tiče sjetve. Domaće životinje ga rado jedu jer je jako sladkast. Još se jako sijao 408. 408 malo bolje podnosi sušu doodređene granice. Rezulati su bili jako dobri ako je godina normalna.
samo sto puna zmajevka zrna zp606 ima 7 umesto 8 tona, svi mere prinos u klipu u jesen, a niko kad se okruni kotarka..
Koliko se sjećam da ga nije nitko sijao. Većinom su to 90% hibridi iz grupe 400. Bilo je pokušaja i iz grupe 600 ali se odustalo.Jel sijao ko Klipan, on mi najviše odgovara?
Probaj da nadjes KWS Kityy on ti je za ishranu stoke No.1 mislim da je fao 480-490!Kukuruz kojeg proizvodjaca fao 300-400 sadrzi najvise proteina i vitamina za ishranu stoke? Da li neko zna ?
Vlasnik farme svinja a uz to je i profesor na poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu na predmetu"ishrana nepreživara",seje sledeće hibride ZP341,ZP606,Zp684.Pogađate li zašto?Kukuruz kojeg proizvodjaca fao 300-400 sadrzi najvise proteina i vitamina za ishranu stoke? Da li neko zna ?
Kws-ov krabas treba da ima oko 9.5 % proteina. Inace je fao 300.Kukuruz kojeg proizvodjaca fao 300-400 sadrzi najvise proteina i vitamina za ishranu stoke? Da li neko zna ?