agroproizvodjac
Član
Koji je PKB hibrid?Takodje i ja sejem njihova semena.ljudi imam problem zasto mi kukuruz uvuja listove kao igla pravi. neda da izlaze novi listovi i metlica?u pitanju je pkb ?i al ce tu biti nesto il ne? vsina oko 1.70?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je PKB hibrid?Takodje i ja sejem njihova semena.ljudi imam problem zasto mi kukuruz uvuja listove kao igla pravi. neda da izlaze novi listovi i metlica?u pitanju je pkb ?i al ce tu biti nesto il ne? vsina oko 1.70?
Pa siguran sam sto posto.Inace sam sve njega sadio sem jednog dzaka NS na dve parcelice ima i njega.Ovaj sto je pre sadjen je BC nista drugo nije islo u sejalicu pa da se izmesalo ali je i parcele velike pa i da je bilo poneko zrno na velikoj povrsini nebi se primetilo.E sada sta su ovi u Somboru pakovali u dzakove u to ne ulazim.Evo bas sam juce vrsio nesto pa mi guma odsvira negde sam je nabusio pa dok sam caleta cekao prodjem kroz celu parcelu imao sam vremena i da ne poverujes ima fiseke i svile pomalo ima dva i tri klipa po struku retko jedan klip.Neznam da li je to odlika BC ali kod mene je tako.Ima zaperaka ko u prici.Nema u toj njivi toliko trave pogotovo ne zubace.Neverovatno ima misakinje i bokvice.Ova godina je katastrofa sve naopako.Krajišnik jesi li ti siguran da ti je to B.C sa tolikom visinom?Oni ne rastu toliko visoko,niski su.
Dobar je on ide on dalje
Sta tu ne stima,ja nevidim nista cudno i neobicno.Jedan savet od iskusnijih.Da li je ovo sto je na slici obecavajuce da ce da da rod
Nesto mi je totalno nelogicno zato pitam.Malopre sam bio u njivi motoricem pa sam ubrao jedan mali klipic kukuruza.I slikao sam kako izgledaju fiseci na strukovima.Da li su ovo oba fiseka gde se zamece kukuruz.Nesto mi ne stima ovde zato pitam.Cekam odgovor
treba mu vrucina!Ne znam. Dobro je krenuo, lepo nikao i onda je stao. Prskan samo Laudisom u 5. listu u dozi 0.9l/kj. Jako je nejednak, negde je visine 150-170cm, a negde 100cm. Korova nema uopste, hrane ima dovoljno, kisa pada svakih 5-7 dana. Ima sve uslove, ali nikako da dodje sebi.
Mozda mu se na kraju obradujes,kazu da mu ne treba verovati.