Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda kod vas ima dosta vlage,kod nas nestaje a i pola tih kisa sto ste vi dobili,mi nismo.Prednos niske i vitkije stabljike.
Inace kukuruzi su tik pred metlicenje i ako vreme posluzi izmetlicice se i oploditi u najbolje vreme kad emperatura nece biti visoka a vlage ima dovoljno.
!Shale da li je u pitanju monokultura?!Ma ovu parcelu (poslednje dve slike) površine 3,5 kj ćemo obrat i ručno ako treba, samo je bitno da nesmanji drastično prinos...
Polegao je KWS kod mene,na istoj parceli imam AS160 i MIKADO koji je polegao samo tako a AS stoji skoro svaki,inace druga godina je kukuruz............Danas kad smo obilazili atar videli smo još polegnutih i ZP-a i Ns-a i Pionira, jedino nigde nisam video da je Kws polegao.
jel to govoris iz iskustva stecenog u svajcarskoj?Samo sejte te strane hibride pa cete tako i proci.