paorpaor
Član
Izraelci su toliko toga stekli na ne bas legalan i posten nacin, da ne kazem sta grublje, da sad slobodno mogu i od pustinje da prave plodnu njivu. Da mi imamo toliko bogadstvo sigurno bi se zalivalo bar 50 % povrsina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nele kad je rasturan taj stajnjak ? Jesi bacio jos nesto od djubriva tu gde i stajnjak ?
Колега, немци су радили анализу колико је радног становништва од укупног по националним групама. Срби су у врху, са преко 90%. Социјалну помоћ код њих прима тек нешто испод 1% наших. Ово је била нека анализа по неким њиховим већим градовима. Нема потребе да пишем ко има најмање радног становништва, и ко је први на њиховом казану. Тако да овај стереотип да ми као нешто лењи, не пије воду. И ако погледаш око себе видећеш ко су и где ради ти који нешто кривинаре, и од када је то кренуло.Ljudi poredite dve neuporedive stvari. Mi nismo ni izbliza vredan narod kao Jevreji ili Nemci. Primera ima milion i nikada necemo biti kao oni, jer prosto nas genetski kod je da malo krivinarimo, pomnalo pamnetujemo a najmanje radimo.
Kako ko, ali činjenica je da u narednim godinama moramo povesti više računa o zalivanju. Ja lično planiram već od sledeće godine veće parcele pod kukuruzom, sojom i repom da zalivam.Ljudi poredite dve neuporedive stvari. Mi nismo ni izbliza vredan narod kao Jevreji ili Nemci. Primera ima milion i nikada necemo biti kao oni, jer prosto nas genetski kod je da malo krivinarimo, pomnalo pamnetujemo a najmanje radimo.
Au ljudi sto su kukuruzi polegli posle sinocnje oluje ima li sanse da se to ispravi?