Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako ti je stablo kukuruza ostalo citavo on ce se potpuno oporaviti,kukuruz u 8 peru ima formiran klip koji se nevidi i ako pretrpi ostecenje stabla onda se tesko oporavi,izgleda da kod tebe nije to slucaj,novi listovi ce svakako izaci i kukuruz ce nastaviti da raste.ovo je nastalo od grada koji je padao 30og, ovo mi je ujedno najdalja njiva a i najlosiji kukuruz je tu bio,tu sam imao i jecam, imao je prava rec, za soju s emoze reci da ce se oporaviti. sad sto kaze moj otac kukuruz je cudo od biljke i ne predaje se lako, ako se oporavi opopravi ako se ne oporevi sta cu mu ja, da presevam nemam pare a i kasno je vec. imam ja jos dobrog kukuruza koji nije ovoliko zahvacen gradom, njegove slike nemam nameru da stavljem dok ne vidim nebo bez ijednog oblaka i 30 stepeni u hladu.
Ne diraj te nista,oporavice se,i kod mene je bio takav,eno ga sad poludeo,sav se zatvorio,kuruzu i onoj stvari ne treba verovati....
Kod nas prosle godine nije za 4 meseca palo kapi kise,mogao si ga sejati i na 50 ne bi nista pomoglo. Licno smatram da nema svrhe sejati redje od 26 i to u losijim zemljama a u malo boljim i gusce. Naravno agrotehnika mora da prati gustinu ....zbog toga sto si ti sad reko, ja sejo na 19 prosle godine bio vrhunski pa corak. na savet komsije starog ratara, prosle godine sejao na 35 i jedini u kraju imo kukuruz.