Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zanima me nesto, a verujem i ostale... Dakle, zbog ovih kisa doslo je do ponovnog nicanja korova. E, sad postoje nacini da to resim:
1. Klasicno spartanje (i sta bude s preostalim korovima)
2. Klasicno spartanje+ prskanje u vrste
3. Zagrtanje
4. Ili mozda nesto cetvrto....
Voleo bih cuti jos koje misljenje, jer ne znam ni ja sta je najbolje. Finansijski efekat je u ovoj prici manje bitan, ali nije iskljucen!
Uvek prihranu vrsiti kada je lisna masa velika,znaci kada je kukuruz u fazi 7-8 pa i 10-12 listova,tj.do kad se moze uci u njega!Barem sam ja tako radio,sve sto padne mimo lista,njemu ne znaci nista...Kad ide druga prihrana,prvi put je prihranjen na 3. listu?
greska to su vodotopiva djubriva koja ce naci put do korena, a prihrana biljkama je potreban stimulans u ranim fazama razvoja da bi sto pre izrasle jer je onda nedostatak hraniva veoma izrazen jer je koren mali.Uvek prihranu vrsiti kada je lisna masa velika,znaci kada je kukuruz u fazi 7-8 pa i 10-12 listova,tj.do kad se moze uci u njega!Barem sam ja tako radio,sve sto padne mimo lista,njemu ne znaci nista...
Iz tvojih usta u bozije usi.....Ne diraj te nista,oporavice se,i kod mene je bio takav,eno ga sad poludeo,sav se zatvorio,kuruzi i onoj stvari ne treba verovati....