Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2011. godine sam sa Pionir f38 ostvario zavidan i ujedno i rekordan prinos na mojim parcelama 7600kg kj suvog zrna. Ove godine manje sejem zbog plodoreda, pa samo sejem sorte za branje u klipu.Ako uspe ZP606ili bilo koji domaci hibrid da rodi priblizno toliko suvog zrna ja ponovo sejem domace
kod nas su 3900.čini mi se da su najskuplji od zp-a.ali moram priznati da su lepo kalibrirana okrugla zrna lepo se posejalo.videćemo ustvari kad nikne
Kristal 2011 sam imao taj rod sa zp 606 i to je njiva bila kod Bogdanovog salaša tako da nesejem ja domaće hibride što ih volem..
U siroj okolini Bogdanovog salasa, kad se pomolis: daj Boze malo kise ona vec pada, a poznato je da za domace hibride potrebno vise vlage od Pionira, video bi ga u okolini Miskovica i Gortvine zadruge.U tom kraju je i 2011 bila susa
možda dobijemo i povrat carineako hoces da ti posaljem iz makedonije-jeftinije
E svasta sam cuo ali ovo jos nisam.
Kod mene u selu svi nervozni ko pcele u kosnici samo cekaju da neko prvi krene sa sejacicom u atar i da svi polete da seju tako da cu ih ja sutra malko naloziti treba da zakacim sejalicu i da je preteram u prednje dvoriste ali cu prvo malo kroz ulicu pa u atar cisto da bacim varnicu!
Kako znate koja je temp na toj dubini? Merite ili sa sajta nekog?