Peet
Član
Mislim da nisi shvatio! 150.000 din ha je arenda placena na licitaciji a ne kupovina zemlje na vecito.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci da se ugledamo na NA i ne bacamo NPK, ne spartamo, da lagerujemo u mrezici, da radimo sa traktorom sto je tata kupio i ne racunamo da nam zemlja vredi ni 1 evro. Ako nismo sposobni da ovako radimo, da nadjemo neko drugo zanimanje,azemlju prepustimo da je rade sposobni kao NA.
rekao ti on lično?....to je informacion iz prve ruke,...
ako nemamo traktor na lizing nemozemo biti konkurentni evropskim paorima.Ne nego ti baci na slepo 500kg/kj djubriva, posej najskuplje seme ali obavezno strano, kupi traktor na lizing a mozes I na pusing, odnesi kod nekog derikoze na lager I izracunaj mi amortizaciju zemljista, obavezno bubni I neku jaku cenu arende da budes glavni baja u selu pa posle ako puknes ti blokiraj sve puteve u okolini I trazi od Tome Diplome vecu cenu!
ako nemamo traktor na lizing nemozemo biti konkurentni evropskim paorima.
rekao ti on lično?
brate, taj sto to placa ili je lud ili njiva radjazlatnike ili mu proradio inat!Tacno..nadovezao sam se na gornji post a bilo je i na TV-u...evo nadjoh i clanak o tome na agroservisu
http://www.agroservis.rs/arendu-placaju-nerazumnih-1300-evra-po-hektaru
a isto kažu da mu je brat već odavno nastanjen u beogradu,gde bi onda oni išli kad su već ovde?mogu da ti kazem koliko znam da dinkic nema tako pametnu zenu odavnooo bi arapin otisao,ali ko zna zasto je to dobro
koje subvencije??? nema kod nas subvencija na zasijane površine osim za ljekovito bilje,sve što dobijemo za sjetvu je 50l dizela po ha jeftinijeg za 30e/centi i 250 kg 3x15 fertilovog gnoiva na odloženo plaćanjeA na opet mislim lako je vama u brdima arenda 100-150e/ha, skoro je pola pokriju subvencije, povrsina ima dovoljno I samo opleti.
Jbg uvek je drugom lakse!
jeste radili analizu zemljista ili to onako bacate ?