Kako je mislio tako je i napisao 7t klipa pri vlazi od 25%,sta tu nije jasno ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad budes u mogucnosti obavezno okaci rezultate...moj je slican tom tvom dekalbu...gledao sam nesto slike od 5-6 avgusta...
Molim te možeš zakačiti link s youtuba?Sklepaj vataču i premeri njivu. Ako imaš savremen mobilni može i sa njim, lako i precizno, ima uputstva i na jutjubu.
Ja 2010 moj kukuruz 1.5 kj sa imt 549 kom i jednorednim zmaj 214 sam skidao od ujutro od6 do uvece do 7 u sporohodni 1 tako dobar je bio kukuruz al ove god neverujem da ima iko takav dobar rod da od ujutro do uvece treba da se skine 2.5kjVidi se ja sam bio pzvan na 2,5kj i kazem mu dobro jutro je 450kuna, kaže on u redu ja doso kad ono vidim ja ima tamo 2-2,5 kj u tom prvom komadu ja zavrsim to kaze ajde idemo dalje, mislim u sebi mozda se predomislio pa cemo vise obrat odkud znam, kad na kraju kaze on meni 1125 kuna ja osto bez teksta -.-
znam i ja al toga imam(nasledstvo) a godisnji skidam u klipu oko 2-3kj tako da necu da ga zamenim a ostalo uvek u zrnu skidamNe beres ti toliko zbog kukuruza nego zbog beraca