milosluxer
Član
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
njiva od 4 lanca, sve isto.pionir n-61 sejan na 22,5 cm
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam dve duzi sipod brega sejan pako nema crvenilaA vidis ja na paku uopste nemam crvenila,ni jedan jedini nisam nasao.(parcela napred od tvog suncokreta u breg na Dolovacki alej.)
prosle godine pored tebe u 4 duz je bio KWS.Video si i sam 100% crvenilo na toj njivi.
obilazi cesce kukuruz ako si u mogucnosti mislim da to pomaze.divlje svinje su opasne prosle godine kod nas su pravile stete i preko 50%.posle ove suse strah me hvata i od njih.prosle godine su svracale u jednu parcelu koja je do moje tamo su lomile a u moju nisu a dolazile su blizu,ja sam isao stalno obilazio njive i stavio sam krpe na kraju njive i cesto ih prskao parfemom.nadam se da to pomaze videcemo sta ce sada biti.Divljaci su vec poceli sa berbom
Inace KWS 3381
Lepi su to klipovi ali je žalosno što već sada zrna uvlače svoje glave.Pa šte će biti sa tim zrnima za 30 dana?
Pa ta zrna idu i u čardak?Ako nastavi ovako, za mesec dana kanda će biti u čardaku....