milosluxer
Član

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
njiva od 4 lanca, sve isto.pionir n-61 sejan na 22,5 cm

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam dve duzi sipod brega sejan pako nema crvenilaA vidis ja na paku uopste nemam crvenila,ni jedan jedini nisam nasao.(parcela napred od tvog suncokreta u breg na Dolovacki alej.)
prosle godine pored tebe u 4 duz je bio KWS.Video si i sam 100% crvenilo na toj njivi.
obilazi cesce kukuruz ako si u mogucnosti mislim da to pomaze.divlje svinje su opasne prosle godine kod nas su pravile stete i preko 50%.posle ove suse strah me hvata i od njih.prosle godine su svracale u jednu parcelu koja je do moje tamo su lomile a u moju nisu a dolazile su blizu,ja sam isao stalno obilazio njive i stavio sam krpe na kraju njive i cesto ih prskao parfemom.nadam se da to pomaze videcemo sta ce sada biti.Divljaci su vec poceli sa berbom
![]()
![]()
![]()
Inace KWS 3381
Lepi su to klipovi ali je žalosno što već sada zrna uvlače svoje glave.Pa šte će biti sa tim zrnima za 30 dana?
Pa ta zrna idu i u čardak?Ako nastavi ovako, za mesec dana kanda će biti u čardaku....