Stanislav
Član
Jebali mamu pa ko da ministarstvo kupuje kukuruz,al su to lopovi,dasao je red na nas ratare,sad ce biti 3 godine da radimo za lopove!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
one polazu jaja na nekih 30 cm iz kojih se lezu crvi koji nanose stete korenu,tako da bi dubina 30+ imala efekta ja sam kod mene probao sa tim sto smo orali po mrazu.Koliko ja znam a ispravice me neko ako gresim oni mogu da prezime samo unutar kukuruzne stabljike gde im voda nemoze nista! Dubina zaoravanja nema veze! Jedino nacin je da se sva kukuruzovina istarupira ili sl. razbije da voda dopre do srzi! Posle psenice ih nebi trebalo biti!
Полако се опраштамо од овогодишњег такође. Гледам сунцокрет унутар парцеле, већ спарушено доње лишће, а на доста места и сувих листова. Сад им треба вода, ако не буде 10-11.07, мислим да је крај.Нама би стварно ваљало кише, иначе ћемо брати куруза као прошле године.
Ne brini za suncokre,imao je dovoljno vlage i on nesto ne voli kisu pogotovo sad u cvetanju!On ima jos mesec i po dana do zetve otprilike kako koji i to donje lisce mu i ne znaci puno...Sad su bitne pcele,sunce i da ne bude neko nevreme da ga porusi!Bice dobar suncokret ove godine i bez kise...Problem je kukuruz kasnije sejan i mesta gde je palo manje od 50 litara u junu mesecu!Полако се опраштамо од овогодишњег такође. Гледам сунцокрет унутар парцеле, већ спарушено доње лишће, а на доста места и сувих листова. Сад им треба вода, ако не буде 10-11.07, мислим да је крај.
Nisam ga video odavnvih dana ću malo obilaziti pa ćemo videti.Kiraj kakav ti je 3381,znam da je bio dobro krenuo ?