Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То су ларве које кад се добро наједу жила постаће одрасле зларице које једу свилу!NIKT kakvi su ovo crvi ???Toga kod nas još nema
ima tu nečega,kod mene ima plamenca ali njega ima svagdje i u svim sortama.Hvala Bogu zlatice kod mene još nema a sijem amere 10 god,ima i domaći sorti alo malomozete se sloziti sa mnom ali i ne morate-ja i dalje mislim da nam to ameri namecu gmo - ako necemo milom hocemo silom!!! iako ne verujem u teorije zavere,u moje njive nece uci ni jedan drugi hibrid sem domacih, vi sto se kunete u pionir i dekalb razmislite da li je to sve doslo u "gamadiranim " (moja izvedenica od gamadi ) vrecicama sa semenom "slucajno" ili.........pozzz
dosta pisete pa da pitam jel ko sejao domace hibride
Samo se nadaj da ce te spasti domace sorte. dijabrotika je pocela da hara malo pre dekalba!mozete se sloziti sa mnom ali i ne morate-ja i dalje mislim da nam to ameri namecu gmo - ako necemo milom hocemo silom!!! iako ne verujem u teorije zavere,u moje njive nece uci ni jedan drugi hibrid sem domacih, vi sto se kunete u pionir i dekalb razmislite da li je to sve doslo u "gamadiranim " (moja izvedenica od gamadi ) vrecicama sa semenom "slucajno" ili.........pozzz
NIKT kakvi su ovo crvi ???Toga kod nas još nema
677 i 640 i da nas vidi bog!Nemoj ni sejati strane nikad. Nemoj ih ni probati. Mi smo iznad svih po svim tackama.