Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali je našao vlagu? Jesi li kopao ove godine neku jamu septičku i sl . pa da te pitam gde je vlaga.Sve što je ove godine bilo vlage to je u oraničnom sloju .pa bas zato je i dobro ukorenjen jer je jurio vlagu
Ko je sejao Kity zna o cemu se radi,sorta osobina druze i nista vise!On je poznat po tome,kao trska mu ide lisce,ne brini nista!Odlican kukuruz,trazi jaku njivu ali zna da rodiNA parceli od 5 kj. presevali smo kukuruz zdog kore.Jutros isli da spartamo i video sam nesto interesantno.Kukuruz je visine 60 do 70 cm ali u visinu idu samo listovi srce kukuruza stoji (ne raste).Nije mi jasno sta se desava ne verujem da je od prskanja posto je prskan poslednji put kada je imao 3 do 5 listova.Molio di da mi neko ko zna odgovori sta je to?Inace rec je o KWS kitty sejan 6.5.
D11 je nizak kukuruz,ne ide on nesto posebno u visinu,a i to da li je kukuruz visok ili nizak nije merilo da li je dobar ili ne,i sam kazes da ima boju i sklop sto je bitnije od visine.jel kod sviju savrsen kukuruz vidim samo slike od dobrog kukutuza a ja imam 3 kj pionira d 11 kilavi nesto,ima boju i sklop ali visina nesto slabo,nikad tako los kukuruz nisam imao sejano 15 -16 aprila
pa nije mi prvi put da sejem d 11 ali nije ni blizu kakav je bio zadnje 2 godine,videcemo sta ce biti na jesen,ali mrka kapaD11 je nizak kukuruz,ne ide on nesto posebno u visinu,a i to da li je kukuruz visok ili nizak nije merilo da li je dobar ili ne,i sam kazes da ima boju i sklop sto je bitnije od visine.