Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sad ga negujemo na kraju ce biti prodaja.
Ima i toga kome treba." u mojega tatka pogolema patka " ljudi a jel vi prodajete kukuruz na metar ili na kilo
Šta negujete ? Patku ?
.....a da rodi 10t/ha,i ja bi bio prezadovoljan,malo zetvenih ostatakaJa stvarno ne znam st avi mozete da zakljucite sa "tudjih" slika. Ja nista, ili bar ono sto me interesuje a to je da li ce na jesen imati bar 10 t/Ha.
Sta ce vam kukuruz od 3 m i vislji, stvarno ne znam. Ja bi voleo da ima hibrid koji je visok 1 m max.
Ma dobar je AS 72,vucen je stajnjak pa je pobesneo od ovih kisa,a ovamo je isto dosta jaka-toreno je skoro sve pa je presao i mnoge kukuruze koji su ranije sejani a napominjem FAO 600 su hibridi i nemaju izraziti rani porast!Najbitniji period ide za 20-ak dana kada cemo videti ima li ostecenja od kuk.zlatice i da li ce biti kise kada bude trajala oplodnja...Ako bude 35-40 stepeni bez kise,dzabe sve...Bez da se ljutis,ali AS po meni na tvojim slikama izgleda bolje od KWS-a.