MOMOSARIC
Član
Sijao sam DKC 440 , neki dan 4. juna ,nisam mogo da vjerujem da se sav uredao 6. dan od sjetve .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mislite,kako je ovo ludo vreme,kisa sunce,da li ce stici za branje kukuruz ako ga posejem posle zetve?(oko 1 jula)da li se isplati to?
vidiš bogati a kad smo u martu raspravljali jel bolje rano sijati ili kad se dobro ugrije zemljaSijao sam DKC 440 , neki dan 4. juna ,nisam mogo da vjerujem da se sav uredao 6. dan od sjetve .
IZVINJAVAM se greškom sam napiso dasu isprskali ljudi iz ilandze mrak mije pao na oči kad sam vido ISPRSKALI SU PAORI IZ DOBRICEEvo konačno da vam prectavim azurnost paora iz ILANDZE koji su malo ljuti na ljude koji rade zemlju u nazovimo njihovom delu atara.Oprskali ljudi totalom 5-6 lanaca kukuruza zbog toga što se neki veći paori zamerili a stradali izmedju ostalog i nas par koji radimo svoju zemlju i nemamo veze sa prepucavanjima oko arende ili zakupu drzavne zemlje..bila komisija i policija tako da zasad stvari miruju a ako nastave ..nezna se štaće biti dalje neko će ili stradati ili se malo opametiti da neprska tudje
---------- Poruka napisana u 21:30 ---------- Prethodna poruka je at 21:19 ----------
zna se sve nego lepo sam napiso koje i koga.. uglavnom zbog prepucavanje nekih kojim nikad dosta zemlje stradali par nas koji stim nemamo ništa al štaćeš ..neko će to jednom platiti a mozda i neduzniKanda vi ni neznate ko je tu koga....