igordulic
Član
Visina je oko 2m ali trebace mu jos nedelju dana da izbaci metlicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro je da si se ispravio........IZVINJAVAM se greškom sam napiso dasu isprskali ljudi iz ilandze mrak mije pao na oči kad sam vido ISPRSKALI SU PAORI IZ DOBRICE
milane i ja sam to zapazio kod mene u ataru pa cak i na mojim parcelama npr zp666 silji list na gore a ns6030 otvara list normalno , nije do hemije , prskano istim herbicidima . to ce vec neko da pojasni od clanova foruma . aj zdravoda pitam nesto.zasto zp 684 tera listove na gore ? dok npr kod 677 listovi padaju vodoravno kao i ostali kukuruzi.sta to moze biti?da nije do sorte
Kad smo već kod toga kako kukuruz koristi manje padavine evo slika inače kukuruz je syngentin Helico.Pored mogucnosti veceg sklopa dobija se i to da bolje koristi manje padavine(bolje ih sprovodi u zonu korena) i ima manju dodirnu povrsinu izlozenu suncu samim tim i manje isparavanje iz biljke.
Slikacu ti sutra kukuruz sejan 27-og aprila...Pretrcao sve koji su sejani oko 10-og aprilaove godine kukuruz posejan pocetkom aprila i krajem se jako dobro vidi, taj sto je sejan ranije je i za metar visi od ovog kasnije sto je sejan,evo primer,kukuruz koji sam posejao u basti pocetkom aprila vec ima 2 metra i polako pocinje da gura metlicu .