Koje je solanum ,ono što je momo pitao ?To je "Solanum nigrum" ili po narodski "kerece grožđe".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje je solanum ,ono što je momo pitao ?To je "Solanum nigrum" ili po narodski "kerece grožđe".
Ono sa moje slike nije solanum.Otemi slovo sa tastature.Teofrazijeva Lipica.Amislim da je Rasa 02 @rekao za ono malo kod kiraja..@da je solanum nigrum.
Ово са твоје слике је "лубеничарка"Ono sa moje slike nije solanum.
Uderio sam ga sa punom dozom Plamena(stavio sam sliku post br: 1368 na 69 str.) danas ga gledam kao da ce da se oporavi.Moracu ga jos necim uderitiNe nije ni abutilon , njega se bojim ko groma pa dobro znam . Inače abutilon ne ostavljajte na životu ni za živu glavu ni kad je kukuruz metar visok .
Ovo je Abutilon :
Pozuteo je zbog losih vremenskih uslova,velika vlaga i hladno vreme nije sorta u pitanju i meni se to desilo na vise sorti,to je normalna pojava u kukuruzu a kada bude zagrejalo bice sve ok.treba samo sto vise sunca.Kitty sejan 12.04. ne znam što je ovako požuteo.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Nosi ga callisto lako,ali zavisi sta imas jos od korova.Ako imas sirak iz semena i sirokolisne mozes laudisom,on nosi to sve,ako ima i rizomskog sirka onda treba partner preparat i za jedan i za drugi.Moj predlog je ako ides sa callistom dodaj Motivel ili Cordys i okvasivac Trend,a ako ides sa laudisom onda Eqvip.Malo sam i ja guglao , izgleda da je to ipak jedan od čičaka , možda Xanthium strumarium , jer ima njih više koje mi nazivamo čičak .
Nego jel ga nosi Calisto , ako je čičak?
Imam i sliku "debljeg" ako treba
Callisto mozes slobodno punu dozu odma jer deluje i preko zemlje tako da nema sanse da ti nikne sirokolisni korov.Ja sam kao i uvjek pripremio callisto i equip (split).
Kod nas je 80 % kukuruza tako "požutjelo" ove godine , i to dobar kukuruz na sredini pojedinih listova tamo gdje se list savija.