Koji deo ti je kukuruz,ja cu posle da idem da vidim kako izgleda,pa ako mi je usput mogu da vidim.ja sejao 2.aprila valda je nikao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji deo ti je kukuruz,ja cu posle da idem da vidim kako izgleda,pa ako mi je usput mogu da vidim.ja sejao 2.aprila valda je nikao
zovi ako bude kotlic ponecu vino jasad sam zavrsio prskanje 2 Ha sa 1.84 L/Ha Hemozin (terbutilazin) setva 29.03.2012 lepo nice sad je u fazi 2 ponegde 3 list ali zato sta rade srne pa to je strasno, kopaju i vade klipove ( predusev bio kukuruz ) riju li riju ja jos ovako nesto nisam video...........cini mi se da raditi pracka pa kotlic pa ......
sad sam zavrsio prskanje 2 Ha sa 1.84 L/Ha Hemozin (terbutilazin) setva 29.03.2012 lepo nice sad je u fazi 2 ponegde 3 list ali zato sta rade srne pa to je strasno, kopaju i vade klipove ( predusev bio kukuruz ) riju li riju ja jos ovako nesto nisam video...........cini mi se da raditi pracka pa kotlic pa ......