Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam danas popio pivo u kukuruzu koji je posejan 28 i ima dva lista, naravno bez likovanja sa moje strane. svako zna svojeNe znam, neka shizofrenija se uvukla i u poljoprivredu... Tempo postaje opasno brz. Ranije kad resis da sejes, odes kupis seme, zakacis sejalicu i udri... Sad ako do 15.1. ne narucis seme, neodgovoran si, ako cekas februar-mart, kao da si ubio nekog... Pa rokovi...evo, od strane nekih sve posejano posle 5.4. je ravno junskoj setvi... Polako ljudi...popite pivo
Da li si zavario baterje od sejalice pre setve da ide dublje?Ako si to propustio sigurno truli.Sta mislite sta ce biti sa ovim sto su sejani u sredu i cetvrtak,dal nece da istruli seme od velike vlage?
znači misliš da kukuruz ovog proleća koji je posejan 01.04 poneće bolji rod u odnosu na onaj koji je posejan 11.04Naravno da nije , al gledano samo u optimalnoj sjetvi a to je skoro cijeli april , pa ako podijelimo.
Sijano poslije recimo 5-10 maja već sigurno pada prinos, to je prava kasna sjetva.