oldtimer
Član
Mislim da to nema mnogo sa nama, vec sa onim od gore...Ja cu ove godine skinuti 1000-5000 kg/kj, svuda identicna agrotehnika. Njive uglavnom 1 klasa. Gde je uhvatila kisa, ima roda, gde nije nema...sva filozofija ove godine!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da to nema mnogo sa nama, vec sa onim od gore...Ja cu ove godine skinuti 1000-5000 kg/kj, svuda identicna agrotehnika. Njive uglavnom 1 klasa. Gde je uhvatila kisa, ima roda, gde nije nema...sva filozofija ove godine!
Jel to prinos JUS zrna ili i u klipu ?Danas gotov kukuruz, za ovu godinu.Prosečan prinos ,oko 3,5 t/kj .
danas zavrsena zetva kukuruza. rod na 33 ha 35 (trideset pet) tona. predusev psenica jesenas baceno 5:24:16 550 kg/ha i predsetveno 450 kg/ha urea setva 2.4. lg hibridi ponco, agrister, 33.95 35.40 prskano laudis equip. pitanje kada je padala kisa zadnji put. jednom recju KATASTROFA.