E ja se izvinjavam nisam pročitao da piše u klipu, a plus ako je sa velikom vlagom onda je moguće.Kolega u KLIPU je moguce racunaj da 20% ide na sapurinu i ako je vlaga blizu 30 isto 15% to je odmah 35% manje zrna...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ja se izvinjavam nisam pročitao da piše u klipu, a plus ako je sa velikom vlagom onda je moguće.Kolega u KLIPU je moguce racunaj da 20% ide na sapurinu i ako je vlaga blizu 30 isto 15% to je odmah 35% manje zrna...
To baca kod vas u Krcedinu,kod nas su pojedini imali i oko 50 metara po kjAu al ovde ljudi imaju prinose kukuruza... Kod nas u sremu ko ima 20 meteri po jutru taj je šampion, a ko ima 30 pa taj je rekorder...
E pa to je drzavna zemlja...10 ha 3 vagona .....no comenttt
Kakvi su onda tek ostali...Tuga,jedino 30 din da bude i pokrije donekle troskove!Savo, a negov je tamo najbolje izgledao od svih.
Zašto je nemoguće pričamo o klipu a ne zrnu uslužno sam brao čoveku na jutro i 250 hvati imao 10240 kg klipa mereno zbog prodaje evo i slika da vidiš slikano 27.07 pažljivo pogledaj na stabljici ima 4 klipa to sam slučajno naleteo a na 70 posto ostalih ima dva i ponegde triJohn po meni ti si zaboravio da odbiješ prikolicu i traktor koji su stajali na vagi kad si merio, ako sam te dobro razumeo ti si imao na 53 ara 8100kg, što je jednako po jutru 9217 kg ili po hektaru 15283 kg što je nemoguće u ovoj godi , bez obzira koju sortu si imao ,pa čak i da si navodnjavo.
OK moja greska...Ljudi bre vama je bitno da se izrugujete a nečitate pažljivo u poruci lepo piše da je slikano 27. 07. a ne sejano. Sejano je 28.04. što takodje piše u jednoj prethodnoj poruci ne čitate pažljivo.
Ne ne to je tad bilo kad sam slikao, u vreme berbe bio po jedan normalan a ovi sitni skoro da nisu ni imali zrna na sebi kad sam pitao malo iskusnije kažu da tako kukuruz sakuplja hranu pa se posle hrani iz tih sitnih zametaka sad dali je to istina neznam ali oni normalni klipovi su bili dosta krupni. Inače sejan je na 24cm.Ipak 70% po 2 normalna klipa (da nekažem 3 ) u normalnom sklopu nemoguće .