Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas probana Sykora jedan prohod (6 red na 512m duzine) kroz sredinu table da se vidi kakvo je stanje.Izmereno 2110kg sa 19%vlage.Sacekacu jos 10-tak dana jer cu sav kukuruz lagerovati kuci.Prinos ide cak i malo vise nego sto ocekujem jer sam vadio priblizne proseke.Slika nema jer moji nece da se zajebavaju sa slikanjem a ja ne smem napolje jer sam operisao oci.Nadam se kad bude glavno da cu smeti na njivu.
na kojoj povrsini, napisi u arima.
U koju Zmajevku stane 6000 kg klipa? Koja je vlaga tom 6030?!Ja nisam nikada merio ali mislim da u 485 ne moze da stane vise od 5000 kg klipa pa da je i prevrsena!@Kiraj me demantovao,sa vlagom 27-28% stane 5700-5800 kg,naravno sa vecom vlagom moze i 6000kg .Sve OK u trenutku mi se ucinilo jako puno...
Kukuruz mi je u potezu bara 100 metara od sela.Bili su Vrekiči rekoše mi valjda oni voze pi kap pa ih ljudi poznaju.Inače u njivi sam našao dva džaka puna džakova spremnih za noćas i balon vode od 5 litara pun vode kada se umore ljudi valjda od lopovluka da se osveže
Pa pre 15-ak godina poljocuvara u Crepaji su ubili na njivi cigani i niko NIKADA nije odgovarao,zamisli ti to?!Pozdrav svima, danas sam bio u banatu na sahranu jednom rodjaku i slusam pricu i neverujem sta sve moze da se desi, naime poljocuvar je pre neko noc zateko lopove na delu ali ih je bilo vise i dobio je covek takve batine da sat vremena nije mogo da ustane,ogrebotine i modrice i sad ima. Mislim da se to dogodilo u poljima oko Gaja ili u blizoj okolini,nisam siguran. Tako da oprez sa tim lopovima da neko ne nastrada.
Kada si sejao sykoru ?
Drzaces je kuci u klipu ili u zrnu ?