savato
Član
Zet je mogao i pre one kisice da vrse...Bio bi u JUS-u!Danas zet vrše, hibrid zp 434, vlaga je 11%! Prinos ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zet je mogao i pre one kisice da vrse...Bio bi u JUS-u!Danas zet vrše, hibrid zp 434, vlaga je 11%! Prinos ne znam.
u pravu si!Kao Maxim po diviziji...
Kojih padavina? http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13168Danas na putu za BG se uveliko vrse kukuruz na vecim parcelama,mozda se ipak boje najavljenih padavina i vece vlage.
Pa malo manje oko 80 ali u svakom slucaju legla mu je... Mislim da cu na tih 32 ara imati preko 3t zrna u Jus-u...@savato
Ovo ce biti jedan od boljih kukruza ove godine. Savrseno mu se zalomila kisa pd 100l krajem jula
Sklop je solidan ni los ni specijalno dobar,problem je sto ima 10-15% koji je izasao kasnije pa je kasnio i taj ima manji klip,ali jalovih nema!savato a kakav je sklop?
Ove jeseni će biti najveća umetnost podesiti kombajn, da pokupi i ono malo bede što nam je ostalo...