Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove godine je sejano sve na 24 cm.tesko mi je da ovo gledam nemate pojma...
na koji je razmak sejan kukuruz?
Ovo je pionir B23 jako je lepo izgledao al na kraju evo šta je ispalo.Površina oko 10 jutara šteta 100%Na svim površinama pod kukuruzom mi je rađena analiza zemljišta i prema tome je rađeno đubrenje.U proseku za kukuruze sam bacao 550-600kg raznog veštaka po hektaru.
Kao da je moj snimak,identicno...ponegde deluje da ima klip,pogotovo na uvratinama,ali kad se rasperusa-nula...covek da sedne,gleda u onu silnu masu na njivi i place...eto,cele godine dajes sve potrebno,i na kraju saceka te ovako nesto...cudna je ova fabrika pod otvorenim nebom...do samog kraja ne znas sta te ceka.
B 23 i ZP 677-684 idu pod tarup oko 20 KJ. AS-72 10KJ probaću kombajnom u zrno biće možda za kombajn. F02;NS 640;ZP 666 idu u klipu al toga sve zajedno ima manje od 10 kj. NS 6030 je otišao u silažu imao je neki klip.Strasno, stvarno je zalosno, sta ces da radis ?, hoces li to skidati uopste ?
Nemam ja loše zamlje.Ovaj B23 je na zemlji druge klase sa skoro 5% humusa.@danijella
Imam drugara kojem je majka iz Conoplje. Po njegovim recima ima delova gde je bas losa zemlja. E sad, ne znam na kakvoj zemlji su tvoji kukuruzi ili im se zalomila losa oplodnja.
Dobri su kao u svakoj normalnoj godini .
Agrotehnika đurenja je ista kao kod repe 250 pod brazdu 100 kg uree pre setve ( mada sam negde stavio i 150 kg ) i 100 kg ana u maju sa špartanjem .
Svaka cast,ful ulaganja u vecini slucajeva donose ful prinos!na koje rastojanje si sejao kukuruz?
Kad bi to bilo tako jednostavno svi bi radili "ful" i brali "ful" nije niko lud.