Može mu se i pticinog mleka dati ali dok onaj od gore ne da kišu nema prinosa.Danas uslužno ovršeno 2 k.j prinos za ponos 800 kg na oba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a vreme setve?kod mene cak da je i ranije pala kisa,ne bi bilo nista od kukuruza,jer je presudan faktor bilo 40+ stepeni kada je trebala oplodnja da se odradi,a na toj temperaturi...ne ide...zato i gde ima na klipu poneko zrno,ono je "krezubo"na meter!
mnogo je tu faktora koji uticu ali je kod mene i ljudi koje poznajem i sa kojima saradjujem gustina bila presudna!na mojim njivama kukuruz je sejan od 17cm do 24.5cm i kako se razmak povecava tako ce se i prinos povecavati!
ih sta bih dao kada bih imao oko 2500kg po kj.sd bih potpisao....
ljudi glavu gore iduca ce biti bolja.nego pocnite polako sa spremanjem zemlje i udrite tu psenicu u fulu i naplaticete i ovu i narednu godinu
@Lalo jel si zvao onaj broj,aj javi se u pp...Danas zet vrše, hibrid zp 434, vlaga je 11%! Prinos ne znam.
nesto nisam primetio da Sandor ima male prinose repe i kukuruza ili Mindjusar psenice a obojica rade u fulu!nadjubrena njiva i posna njiva nikad nece dati isti prinos pa kisa padala cele godine ili nikad ne pala!imam jednu njivu gde ce biti kukuruza taman da se plati kombajn,njiva uzeta u zakup jesenas,dobila sve sto joj treba ali posna od ranije i kraj!
i sto kaze Telnett gustna je zaklala mnoge ove godine!