KishRobert
Prijatelj Foruma
A i crvenilo je tu,ako dobro vidim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo, da se većina na forumu, nebi izkompleksirala, samo od ovih dobrih kukuruza, ima i ovakvih:
Ovo je inače na nesreću, ili možda i sreću, moj kukuruz...
i ovaj takođe.
Dalje, nisam imao volje da idem u obilazak, inače ovo su mi od boljih parcela. Po meni razlozi su: predusev, gusta setva, đubrenje, Dijabrotika, iznenadni pljusak posle suše, i najbitniji faktor VETAR, a kada se to sve složi, rezultat je .
Pročitao sam o kukuruzima dosta na ovom forumu,neko hvali ovaj,neko onaj,nagledao se i slika i dobrih i loših.I nisam više pametan koji da posejem dogodine.I zato sam rešio da na proleće kupujem 20-30 hibrida i kad farbam furadanom sve ih izmešam u mešalici za beton i posejem na 25 cm.
Ekstra ti je kukuruz Mirmag. Da li 684 izbacuje po jedan klas ili moze i po dva?
Jesi isao prema Sasama?@panonac
Koliko vidim od svih mogućih, taj ZP 666 najviše obećava.
@tesla
Za utehu tebi je da u ataru ima još više polegnutih kukurza od tih tvoji. Juče sam obilazio i čudo jedno koliko ima tako polegnutih i već skoro suvih...
Nema više setve kukuruza ni drugu godinu zaredom.