Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opet se potvrdila stara izreka da kukuruz treba sejati oko katoličkog Đurđevdana, tj posle 20. aprila.
Realno je ocekivati da cu potrositi naftu na tarupiranje,i potrositi naftu na ponovno oranje bez ovogodisnjeg roda...i nema vise sta da se ocekuje-zivci su vec izgubljeni.al tuci se po glavi ne vredi...prezivecemo i ovo.I šta sad realno tu očekivati i da ovog momenta padne 50 lit kiše?
Mene zanimaju hibridi koji su tolerantni na susu a imaju solidan prinos.Takvi su recimo Kermes i AS-72.
Hjih sledece godine sejem vise nego ove i probam neki nov.Maverik me prijatno iznenadio,uopste se nije potpalio.
Heliko je zavrsio karijeru kod mene,ne interesuje me hibrid koji dobro rodi samo kad je kisna godina.
Proizvodnja kukuruza je sve skuplja i ne mogu sebi da dozvolim taj luksuz da u susnoj godini rodi 4t/ha a u kisnoj recimo 14t/ha.