slobapatrola
Član
bolje dva mala nego jedan veliki.ili dva losa ubise milosa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da budu 2 mala...bolje dva mala nego jedan veliki.ili dva losa ubise milosa...
daj boze da se povrati ali cisto sumnjam ,bilo je kise oko 40 l po metru kvadratnomPovratiće se on, ima finu boju, pretpostavljam da je uz vetar dobio i malo kiše?
Kakva je stabljika jel podgoreo ili se drzi...Koliko vidim svi se zale na DKC,kod mene je na jakoj njivi u sklopu od 60.62000 biljaka po hektaru DKC 6120 sejan 27-og aprila podgoreo 20-ak cm.Neverovatno,sad sta mu fali ne znam jos ne izbacuje metlicu ali ne svidja mi se u odnosu na KWS i AS 72Dekalb 5276
Ovo je veći klip,manji nisam uzbrao.Svaka stabljika ima po 2 klipa.
Pa to je kao i moj prva dva izgorela druga dva za koji dan i tako redom a da pomenem da ni stabljika na 6120 nije nesto specijalno velika oko 190-200 cm ali jos nije metlicu izbacio.Praticu ga,zanima me da li ce moci da napravi klip kao tvoj i koji ce i da li ce biti ikakvog roda?Savato,podgoreo je 3-4 lista.
Pa to je kao i moj prva dva izgorela druga dva za koji dan i tako redom a da pomenem da ni stabljika na 6120 nije nesto specijalno velika oko 190-200 cm ali jos nije metlicu izbacio.Praticu ga,zanima me da li ce moci da napravi klip kao tvoj i koji ce i da li ce biti ikakvog roda?
A moj je sejan 27-og aprila,skoro mesec dana kasnije?!Jos veca nedoumica,a njiva dobra,agrotehnika,itd...Kad je tvoj sejan ,ovaj je 29 marta.