mladen87
Član
kod nas u ataru dekalb najslabije podnosi susu,tacno se prepozna svaka njiva gde je sejan!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis da ja nemam uloga ili sta?
I ja sam u istoj kozi kao i ti,kao i svi...
Da li ce meni nesto pomoci ili tom kukuruzu sto cu se ja jediti?
Moze samo meni lose da bude,a zbog njega necu da se jedim,zapravo,vama bi bilo bolje da jednog crnca platite i da se taj umesto vas jedi.
Ala ce se i taj breckati za vas,cudo jedno.
Kod mene isto otiso u pmkod nas u ataru dekalb najslabije podnosi susu,tacno se prepozna svaka njiva gde je sejan!
ja ga ko uz onu stvar imam oko 70% ukupne povrsine pod kukuruzom!Kod mene isto otiso u pm
Upravo to pise za moj dekalb 5143 da odlicno podnosi susu ali ne daje rekordne prinose...Oplodnja: odličan je oprašivač,Ako u prospektu Dekalba pise da je neki hibrid predvidjen za dobre uslove gajenja da li se pod tim uslovima podrazumeva i da ima mnogo vlage? Za neke hibride pise da su tolerantni na susu i da imaju stabilne prinose ali zato nisu rekorderi.
Pogledajte...nekoliko zrna fali na sred klipa...toga ima dosta-da li to predstavlja lose oprasivanje i da li ce na tome ostati...pitanje za milion dolara!?Kod mene će sigurno biti za kuvanje,a za dalje ???