RatkoPa
Član
meni rucno obrali 1,5kj i to birali sta ce da beru jedan deo gde je pesak sitni klipovi i to ostavili,istarupiro sam ga beracem i skupio ceo bunker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad je dzaba i sirce je slatkoJa i komsija morali da oberemo 2 reda sto je cale ugazio pa nam prepiz... kako li je njima da rucno oberu celu njivu....
imenjace, moze li par reci o ovom samohodnom beracu,
Poceli da beremo LG Alicunde(fao 690) i prekinuli.Mozda sam pogresio,ali ostavio sam ga jos koji dan.Kad ga iskipuje nesto mi delovao vruce u prikolici......
A jedno pitanje zašto svake sezone mjenjati ležajeve na tarupu ?Nista bez torpeda...
Tarup je najkriticniji "organ" beraca,nadam se da ste lezajeve pre sezone promenili.
Mi smo nekad mnogo usluzno brali,tad je bila taktika da se uvek lezajevi promene,da nas ne iznenade u toku sezone.A jedno pitanje zašto svake sezone mjenjati ležajeve na tarupu ?
Koliko je to u kg/ha? Da vidimo da li mozemo da te proglasimo pobednikom u ovom nasem malom sada vec internacionalnom takmicenju.tako na otprilike 3kj nabrali smo 90m klipa
Ne žuri sa proglašenjem,biće još iznenađenja.Koliko je to u kg/ha? Da vidimo da li mozemo da te proglasimo pobednikom u ovom nasem malom sada vec internacionalnom takmicenju.
Kolika je razlika u prinosu izmedju zemljista slabije klase (4, 5. i 6) i zemljista 1. i 2. klase? Posto ja zivim u oblasti u kojoj je vecina oranica nize klase, volio bih da znam koja je razlika ako se primijeni ista agrotehnika. Ako je neko voljan, neka odgovori. Hvala unaprijed! Pozdrav iz okoline Bijeljine.