Kukuruz 2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To nije 20 t vec negde oko 18t po ha...
Dal je mala il velika riba ne znam al tako je kao sto kazem!
To bi po jutru i tvojoj računici bilo preko 10 t .
Ne znam kakva ti je matematika ali ako je duž 400 m to ti dođe oko 20 t.
Ja baš u takve prinose ne verujem ali svako radi za sebe.

Savato ti si imao 15476 kg po ha u to verujem i znam da je moguće.

Pozdrav svima,kakvo vam je iskustvo sa branjem dekalba u klipu mislim da je hibrid 5873 ili tako nesto da li bi se mnogo krunio? vlagu verujem da je otpustio na nekih 18%

Danas sam obilazio moj 5783, i kad sm uhvatio klip s dve ruke, i probao ''indijansku vatru", okrunio sam ceo klip u dva poteza...ako ne moras da beres, nemoj!

ok,verujem i ja da sam zakasnio ali cu verovatno sutra probati matori me je zeznuo trebao sam ga raditi sigurno pre nedelju dana,ovi na vagi ce dusu da nam uzmu na vlagi kod svakog od njih cetvorice koji otkupljuju u selu je razlicita vlaga bila prosle godine ko krade manje a ko vise ne zna se, pa sam mislio da ga roknem u cardak ako bude moguce mozda poraniti po rosi

pa ako sad ima ispod 18% vlage, za 5-6 dana ce biti u JUS-u (SRPS-u!), pa ga onda ovrsi, i predaj bez odbitaka..Javljaju lepo vreme,ne moras da zuris

pa ako sad ima ispod 18% vlage, za 5-6 dana ce biti u JUS-u (SRPS-u!), pa ga onda ovrsi, i predaj bez odbitaka..Javljaju lepo vreme,ne moras da zuris
Gadno se varaš.Kod mog 5783 je padalo skoro ceo procenat vlage dnevno dok je klip bio spojen sa stablom.Sada kada je odvisio ne pada ni celih 0,5 % dnevno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh