Jesi ti premerio taj "lanac" da nije nabrek'o od kisa proletos pa i na susi zadrzao staru velicinu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vjerovatnoni sa cijenom nisi zadovoljan. A šta misliš o 3t po lancu ,po 9din?i ja danas skinuo N01,totalno nezadovoljan......vlaga 13.8 ostalo sve u jusu,uzeli za rastur samo oko 37kg,tako da jus kvalitet iznosi tacno 7502kg na 72ara(1lanac)
Jesi ti premerio taj "lanac" da nije nabrek'o od kisa proletos pa i na susi zadrzao staru velicinu ?
ljudi dali je neko sejao kukuruz na 12 cm ali da ima kap po kap jedan je ulozio sve u 3 ha 130 iljade.i dobar mu kukuruz.sta mislite kolko bi on tu imao tone.kukuruz pored moravu.
ljudi dali je neko sejao kukuruz na 12 cm ali da ima kap po kap jedan je ulozio sve u 3 ha 130 iljade.i dobar mu kukuruz.sta mislite kolko bi on tu imao tone.kukuruz pored moravu.
sve je to lepo...mislim na one cifre na digitronu...abre tolko kaze on.ako ispada da radja 23 cm 8 tone onda na 12 cm nek bude 15 tone po ha . 25 dinara kilo. znaci 3000 evra npr odbi 800 evra po ha .ispada lepa zarada po ha.
a sta fali na kap po kap turis uz red i vezi na krajevi i sred i dece.ja bar tako mislim.kad njega nije mrzelo.a ostaju ti kap po kap i za sl godinu.napravis masinu koja ce gi mota kad sabiras creva i to je to.to cu i ja da uradim imam bunar u njivu.
acekaj a sto da gi skuplja namestis tam juna a skidas pred berbu zasto??
za bado.. ovam se slabo radja pa ima kom da ga das ima covek srecu.
milan 87 da li bi prijatelju mogao malo da poradis na gramatici tvoje poruke se moraju procitati tri puta da se razumeju