Nemam pojma kolika je vlaga, ali nema se šta čekati. Čuću od nedelje kolika je bila. Odneli su uzorke na institut, zato što je to bio demo ogled.Kolika je vlaga?
Bogte,pa mi smo danas nas obilazili,svaki ima vise od 30%,a hteo bih za kotarku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam pojma kolika je vlaga, ali nema se šta čekati. Čuću od nedelje kolika je bila. Odneli su uzorke na institut, zato što je to bio demo ogled.Kolika je vlaga?
Bogte,pa mi smo danas nas obilazili,svaki ima vise od 30%,a hteo bih za kotarku.
Grujo koji hibtid je u pitanju?
Isao danas put Mramorka,Dolova usput gledam sve suvo i zrelo.Stari Tamis poceo da vrse kukuruze,sa 2-3 Clasa...
Od 27% do 24% vlagePozdrav!
Nisam nikada merio vlagu kukuruza ali me interesuje sa koliko % vlage moze kukuruz da se lageruje u cardak bez bojazni da ce propasti,ubudjaviti?
Pozdrav!
Nisam nikada merio vlagu kukuruza ali me interesuje sa koliko % vlage moze kukuruz da se lageruje u cardak bez bojazni da ce propasti,ubudjaviti?
Od 27% do 24% vlage
ispod 24%,ce se kruniti,pa ces imati vise gubitaka.
Levo zp 684,desno AS72.ZP strasan hibrid,strasan kukuruz,sejani su na 1.klasu,full agrotehnika,sejano na 23cm,koliki bi bio klip da je sejan na 35cm?
Inace merio malo pre vlagu = 36.7%,jos nedelju i vise dana do berbe sigurno.
Merio vlagu, Pionir D11 34,5 % , AS72 30% Pionir N01 24%