Srdjan Žorž
Član
Pa ako kukuruzar iliti sirak nema 4-6 listova nece najbolje uspeti jer talisman trazi lisnu masu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovaj savet je za pecaroško -lovačku temuKolac u zemlju najlon za pecanje i mala udica i nataknes kukuruz. Ima da jedes svaki dan fazane.
imam problem u kukuruzu?on je u fazi nicanja nesto se vec i pojavio, ali na onim zrnima koji su pustili koren i jos nisu izbili jede ga sitan mrav od klice pa unutar zrna, dali mogu tretirati nekim insektcidom ili vec sta?(upitanju je ns-6010)
Kukuruz moze da trpi kratkotrajne mrazeve tako da nemas jeda. Dok je kukuruz mali on lakse pregrmi taj period, kasnije se oporavi i nastavi dalje sa rastom. Osim privremenog zaustavljanja u razvoju nece imati nikakve posledice.
Lebaycid bayerovsad sam dosao sa obilaska kukuruza,izbusen ko djevdjir!pipa mu dosla glave!
jel moze sa necim da se prska,sta da radim?
Naravno da će se podmladiti tj. isterati novo lišće, pa moj je lane tako mali led izbombardovo, lišća skoro da nije ni imao i oporavio se.jesi radio sa njim?
kukuruz je isbusen sav,dal da prskam ili da ostavim?dal ce se "podmladiti"?
ne znam ni sam sta da radim!dal ce ga opet busiti kad se podmladi ako ne poprskam?Naravno da će se podmladiti tj. isterati novo lišće, pa moj je lane tako mali led izbombardovo, lišća skoro da nije ni imao i oporavio se.