Daj neku sliku da vidimo tog buvaca.Nemoj da se ljutis ja to nisam video pa zato pitam.Ovaj forum tome sluzi prijatelju da razmenjujemo iskustva.
Uploaded with ImageShack.us
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj neku sliku da vidimo tog buvaca.Nemoj da se ljutis ja to nisam video pa zato pitam.Ovaj forum tome sluzi prijatelju da razmenjujemo iskustva.
BuvačDaj neku sliku da vidimo tog buvaca.Nemoj da se ljutis ja to nisam video pa zato pitam.Ovaj forum tome sluzi prijatelju da razmenjujemo iskustva.
Ja tog buvaca na kukuruzu nikad nisam imao u nasem ataru.Malo lici na repicin sjajnik.Ima li ko sliko od repicinog sjajnika za usporedu.
danas bio da obidjem njive i video sam pipu al ne i buvac. ima par stabljika koje su pobelele i par gde je kao prelomljen tj. nesto ga je pregrizlo al ne znam sta.
kada se smatra da je usev ugrozen i da treba prskati insekticidima?
Uuu sto bi se ja brinuo, kako nece kukuruz da ima jedno 5,6, a i vise listova pa da onda prskamotako bre petao1 okreni slike da ne izokrenemo vrat
nego ljudi meni nesto cudna god.kukuruz mi 2-3 list a trave skoro da i nema a ako nikne kasnije a kukuruz preraste za tretiranje herbicidima bice gadno