Dragan18
Član
Fanasticno posejan kukuruz.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cicimoric je napisao(la):nije to tako gusto kako izgleda. Slikano je izdaleka pa je koriscen opticki zoom 18x pa zato izgleda da je jako gusto. Inace je razmak 20-21 cm
Pa tako se pravilno i seje Pioneer kukuruz da bi dao odlican rod u zrnu , a za sklop i sejanje ja zasluzna kao sto sam vec jednom spomenuo nezamenjiva i po meniDragan18 je napisao(la):Fanasticno posejan kukuruz.....
pa tebi je i najlosiji kukuruz ekstra. svaka cast , a ko sisa travu prerasto je i nes meta mu visecicimoric je napisao(la):da ne ispada da postavljam samo najbolje kukuruze evo ga i najlosiji:
Nikako ne mogu da se oslobodim sirka iako sam prskao ove godine 2 puta.
Prvi put kada je kukuruz bio u 3-4 lista sa 0.7 lit Esterona + 35 gr Tarota /KJ
i drugi put kada je kukuruz bio u 8 listova sa 0.15 lit Callista + 1.5 l Equipa /KJ
IMT-550 je napisao(la):a za sklop i sejanje ja zasluzna kao sto sam vec jednom spomenuo nezamenjiva i po meni
sejalica Gaspardo MT 6 .........
Hteo bih da kazem Padikancu da moj komsija ima isti problem sa 684 Ultra (oko 10 jutara),i da je i kod njega isto tako dobio belu boju posle prskanja sa fokusom.Ja medjutim imam 444 ultra i kod njega bar za sada nema takvih pojava(tj.ima samo par biljaka na krajevima,pa postoji mogucnost da je da je kombinacija loseg vremena i mozda malo veca kolicina otrova uticalo na to).inace ja sam ga takodje prskao sa litar po hektaru,a cak i veca kolicina od preporucene ne bi trebalo da mu stvara problem(bar tako tvrde strucnjaci).da napomenem jos da sam i 2009 imao 444 ultra i da nije bilo problema tj. na kraju je imao normalan prinos ,tako da je moje misljenje da ce na kraju sve biti ok.
Da,ovde fali oko 1/5 sklopa moracu da ga posolim sa malo AN-a da bude hiperaktivan dok je lepo vreme.Za one koji se ne secaju to je pre dve nedelje izgledalo ovakoBranko je napisao(la):Jel to onaj što ga je led oštetio?