Kukuruz 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odg: Za nove članove da se predstave

pa mozda, samo kad bi vreme dozvolilo :D

uf...........nadam se da hoce.Ja imam jos da prsakm. "srecom" moj kukuruz je 5-6 listova, pa ima jos vremena

moj je sav kukuruz posejan do 7 aprila. a nekih 10-ak lanaca sam bio posejao jos 31.marta ....
mada malo su ga uje*ale ove kise sporo napreduje. nadam se da ce sunce da grane i da ce se prosusiti :D

evo kako sada izgleda moj kukuruz fotografije su od juče .sada sam poslao meil i u BASF i u ZEMUN POLJE i tražio izlazak komisije jer se to nije smelo desiti i greška je u semenu
bio60k.jpg
20b1jpe.jpg
20b1jpe.jpg

otkud znas da je greska u semenu, si proverio negde, moze da bude i od hladnog vrmena, mozda mu samo smeta ovo retardirano vreme pa je pobeleo. videces cim grane sunce popravice se on :D

ACO ovo je 684 ultra prskan sa fokus ultra i cikloksidim iz otrova ga je zafrkao jer je seme loše urađeno to su mi rekli ljudi iz BASF-a i iz Zemun Polja i treba da izađe komisija da utvrdi stepen oštećenja

@IMT-550 :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

@pidikanac ok. ja sam samo rekao moje misljenje.
Onda su te stvarno zaje*ali, prodali ti lose seme. nemoj vise da saradjujes sa tim koji te uje*o :nono:

pidikanac je napisao(la):
ACO ovo je 684 ultra prskan sa fokus ultra i cikloksidim iz otrova ga je zafrkao jer je seme loše urađeno to su mi rekli ljudi iz BASF-a i iz Zemun Polja i treba da izađe komisija da utvrdi stepen oštećenja
Sam rek'o ja da ga je Focus zeznuo.

acA cS prO je napisao(la):
otkud znas da je greska u semenu, si proverio negde, moze da bude i od hladnog vrmena, mozda mu samo smeta ovo retardirano vreme pa je pobeleo. videces cim grane sunce popravice se on :D
apsolutno je od vremena. moj pionir je bio isti takav.posle par dana toplog vremena dobio je normalnu boju.

malopre sam otisao do nekih niva i moj je pozuteo... :zli: :zli:
isto bio normalan i onda sam ga porskao pre jedno nedelju ipo dana sa talismanom i dimarkom...trave vise nema ali je kukuruz isti kao kod kolege pidikanac... :udri:

da ne ispada da postavljam samo najbolje kukuruze evo ga i najlosiji:

29wqsyf.jpg

Nikako ne mogu da se oslobodim sirka :zli: :zli: iako sam prskao ove godine 2 puta.

Prvi put kada je kukuruz bio u 3-4 lista sa 0.7 lit Esterona + 35 gr Tarota /KJ
i drugi put kada je kukuruz bio u 8 listova sa 0.15 lit Callista + 1.5 l Equipa /KJ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh