Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nije mozda jedna od tih parcela kod motela zrno kada se ide za novo selo sa leve strane?acA cS prO je napisao(la):moj kukuruz posle obilnih kisa
malo se iskrivio od vetra
druga njiva
iako je prskano ima malo trave na vrste
to se i ja pitam, a prskan je. nije ga unistio otrov, ali sva sreca da je on izrastao i da mu ne smetaZoran Kostović je napisao(la):Zašto ima toliko korova u trakama?
Sada mu nesmeta ali sledece godina za sledecu kulture ce da malko smeta , tako da ti je sa korovima u bilo cemu a narocito u kukuruzu pravilo unisti sve sto vise mozes bilo hemijskim ili mehanickim putem u jednoj proizvodnoj godini i nemoj da ostanu za dogodine jer se korov oranjem UMNOZAVA........acA cS prO je napisao(la):to se i ja pitam, a prskan je. nije ga unistio otrov, ali sva sreca da je on izrastao i da mu ne smetaZoran Kostović je napisao(la):Zašto ima toliko korova u trakama?
eh kakav je prosle godine moj kukuruz bio, ove godine je extra. tako da sam ja vise nego zadovoljan. upravu si za korove ali sad je malo kasno za prskanje, bojim se da cu ga izlomiti sa tratkorom a i kaljavo je mnogo. danas umalo se nisam udavio u blatu dok sam dosao do te njiveIMT-550 je napisao(la):Sada mu nesmeta ali sledece godina za sledecu kulture ce da malko smeta , tako da ti je sa korovima u bilo cemu a narocito u kukuruzu pravilo unisti sve sto vise mozes bilo hemijskim ili mehanickim putem u jednoj proizvodnoj godini i nemoj da ostanu za dogodine jer se korov oranjem UMNOZAVA........acA cS prO je napisao(la):to se i ja pitam, a prskan je. nije ga unistio otrov, ali sva sreca da je on izrastao i da mu ne smetaZoran Kostović je napisao(la):Zašto ima toliko korova u trakama?