Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
444ULTRA je otporan na herbicid Fokus ultra, a maton će da se ponaša sa njim kao i sa svakim drugim hibridom... Zato ti je zadnji dan jer ako pređe 5 lista može negativno da utiče na prinos kukuruza!luckystrike je napisao(la):Pa to i jeste problem ali me pojedini uveravaju da 444 ultra mozes prskati matonom sve dok mozes traktorom u njivu tj da je otporan i da nema problema. Jbg ja nemam iskustva bas nikakvog , sve sto sam radio citao sam na forumu (sad izgledam ko neki cudak )
+edit :
Sandore pa kad da isprskam? Kisa svaki boziji dan. I sad nema sanse da prskam bar jos 3-4 dana dok se malo ne prosusi. Kazi mi zasto je sutra zadnji dan?
Isao, video i umalo se nisam slogirao.šandor je napisao(la):Slična situacija je i kod mene u jednom delu atara od oko 4 km x 3 km od mene prema Opovu i Barandi .
Valjda ce da se oporavi evo danas je lepo vreme,ako ga nije bas ....Lala iz Banata je napisao(la):Isao, video i umalo se nisam slogirao.šandor je napisao(la):Slična situacija je i kod mene u jednom delu atara od oko 4 km x 3 km od mene prema Opovu i Barandi .
Pa ovo je stvarno .........Mindjar je napisao(la):Ovako izgleda danas za sada je strasno ali nije jos uvek za presevanje mozda da se negde useje.Videcemo sta ce sunce da uradi ovih par dana.