dragansavin
Član
Odg: Za nove članove da se predstave
@ Boki kazi mi gde su te cene semena?
@ Boki kazi mi gde su te cene semena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
idi dalje od njih,ja sam ima tyrexx-a,golo govno,a nahvalili ga...savato je napisao(la):Neki novi hibrid?! Koliko znam Dekalb ima vise hibrida,mnogo,mnogo vise...Svi oni pripadaju kompaniji MONSTANTO koja je trenutno najveca i najjaca kuca u Americi...Poznata po Genetski modifikovanim sortama kukuruza,soje,itd...E sad da ja postavim jedno pitanje da li iko zna gde se mogu nabaviti RAGT hibridi?Cuo sam da ih u Sremskoj Mitrovici doradjivali...
KishRobert je napisao(la):idi dalje od njih,ja sam ima tyrexx-a,golo govno,a nahvalili ga...savato je napisao(la):Neki novi hibrid?! Koliko znam Dekalb ima vise hibrida,mnogo,mnogo vise...Svi oni pripadaju kompaniji MONSTANTO koja je trenutno najveca i najjaca kuca u Americi...Poznata po Genetski modifikovanim sortama kukuruza,soje,itd...E sad da ja postavim jedno pitanje da li iko zna gde se mogu nabaviti RAGT hibridi?Cuo sam da ih u Sremskoj Mitrovici doradjivali...
mica967 je napisao(la):Dragojlo probaj AS-72 on je grupa zrenja 600 a inace dr.Vasic je nas komsija iz susednog sela i dosta toga je tacno sto je rekao a skromnost mu je vrlina video si da nije hteo da govori puno o rezultatima ogleda tu svi namestaju rezultate.
'ebo ga ko ga izmislio...radivoj.nadlacki je napisao(la):
Najbolji prinos ikad sam imao upravo sa Tyrex, ne sejem ga vise jer ima jednu drugu manu, i sa vlagom za branje u klipu se jako kruni a u cardaku je bilo deset cm dole okrunjenog zrna. Za kombajniranje u zrnu mislim da je OK.