Odg: Za nove članove da se predstave
mica967 je napisao(la):
Dragojlo kako je bilo na prenzentaciji pionira.
Ma napricase se oni dosta ali na kraju kada sam popricao sta bi bilo dobro za u klipu rekli su gotovo isto sto i vi ovde, u klipu da skidam F38,F-73,K-67,P12, i mozda jos jedan nesecam se tacno, ovaj F38 kako kazu nova Florencia je u najskupljoj grupi mislim na cenovni razred po fao grupama, on je iz fao 500 i najskuplji je u svojoj grupi, i sto je glavno on nije u grupi ovih novih koji su tretirani insekticidima... a cene se jos ovde neznaju mogu smao misliti
nabrojase samo apoteke gdje ce ga biti... znam samo za ZP da ce ovde kod nas u RS biti 60KM ili 30e, ovi Pioneer sigurno od 70 pa navise moje vidjenje situacije...
A od NS ovde jos nisam saznao kolike ce biti cene, da li neko zna koliko ce se kretati bar u Srbiji 6030 640 isl.
Pricali su jos da pioneer iz Fao400 moze da ide sklop na 15 do 19cm, e ovo do 15 cm cisto sumljam ipak fao 400 nije fao 200... da sam u sremu ili banatu pa i nekako, gdje ovde kod mene da idem na 15cm ne znam...
I da pitam da li NS semenska kuca ima neki katalog hibrida kukuruza u elektonskoj formi .pdf i sl. na sajtu sma trazio nema nista smao ona klasika hibridi sa po 3 slike...
Sve su sanse da ipak ja ostajem pri izboru domaceg a proverenog NS ili ZP, ovde kod mene pionir nece sejati niko na vecim povrsinama mozda samo da proba sve je to NS i ZP tako stvari stoje, a i mogu reci da ce i cena semena uticati na setvu ko bude najeftiniji bice i najsejaniji, svaki se dinar gleda na ovoj skupoci, da se ikako prodje jeftinije ako moze, ipak ovo je balkan
. u Novcaniku zmija lezi