Kukuruz 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odg: Za nove članove da se predstave

Tako je.1 grupa su Florencia,Colomba,Stira,R10 i Y54.

Danas sam bio na prezentaciji KWS hibrida.
Ponuda je ista kao i prošle godine: KWS 3381, KITTY, KIWAS, LUCE, MIKADO, KLAUSEN, KLIMT, KERMESS, GRECALE.
Cene od 2500 do 3500 din po setvenoj jedinici.

Nije los ovaj KWS ali kvalitet semena je ubi boze,kad slusam na tv onog njihovog kako hvali muka mi je od njih. :zli:

au pa to je malo skupo, a i oni pederi lane naj jeftiniji a sad kad smo malo privukli narod sad deri, u hemoslaviji je 2771 din

ja bio na prezentaciji dkc hibrida, pakovanje 50000zrna 76 eura (moguć rabat) seme sva uvozna - tako su rekli.

dragansavin je napisao(la):
dali neko zna cenu za AS -62, AS -72, As - 63 zanima ju me cene 30000 i 20000 zrna
Dreagane evo cene kod nas u zadruzi" milenijum"
AS62,72 -2870 din
AS63,73 -2625 din
KWS kermes 3210 din
KWS grekale 2580 din
Cene su sa pdv i setvene jedinice su 30000 zrna AS i 25000 KWS

vredi,ali da li dobijete tu +1 u vreme setve?
ili na leto?

Nama su obećali do 1. aprila isporuku gratis semena .

Ubrisani off-topic

dobro vece, prvi put se javljam pa sam probao kako to ide
a jedino kostovica znam pa tako ali se nadam da cu i ostale upoznati
Ja inace sejem samo domace trecinu najnovije a dve trecine isprobane hibride,
i zadovoljan sam u odnosu na moje komsije koji kad opale opale ali kad je l;se nema gore.
pozdrav za sve forumase,

Zasto su vrece gratis semena obelezene, i zasto daju samo odredjeni hibrid?
Ja kad sam prve godine sejao ,,pioneer" dodje promoter i kaze imas dve vrece gratis, dobro daj mi onda hibrid koji ja hocu ili taj koji sam kupio, a ne ne imamo samo ovaj hibrid on bas uporan, a vrece sve obelezene. Zahvalim mu na ljubaznosti i seme poklonim radnicima u zadruzi nek prodaju da imaju za pivo. Posle mi kazu nisam ni kola upalio a gazda zadruge trk kod radnika i uzeo im poklonjeno seme. Sramota. I dalje me interesuje zasto je seme koje ide gratis obelezeno. :sta:

Pa da ne bi preprodavci ( poljoprivredne apoteke ) prodali .

To sto je bilo pre dve godine, bolje da nisu ni davali. Bilo je staro seme Florencije i Stire, i davali su u junu mesecu.

Ja već par godina sejem pioneer i uvek sam na vreme dobio gratis seme, i ono je uvek rodilo dobro nikad nije sa njim bilo problema, iako je bilo lanjsko... A sorte... pa sad, poklonu se u zube negleda!

Lala iz Banata je napisao(la):
To sto je bilo pre dve godine, bolje da nisu ni davali. Bilo je staro seme Florencije i Stire, i davali su u junu mesecu.
ovde kod nas isti slucaj,jos su se neki i pravili ludi....jbg,oni je preprodaju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh