dragansavin
Član
@ paorpaor svaka ti cast kako si to ovrsio skidam ti kapu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
svaka sast na prinosu , a i na opisu onoga sto si radio da bi do njega dosaoDeni je napisao(la):Danas krunio F02 prinos 6250kg/kj vlaga 13.4 ja zadovoljan : (jul i avgust bez kiše) predusev soja
veštak 100kg/kj NPK osnovno na jesen , 100kg/kj ure-e predsetveno
Ima li 8 24 16 negde? Ne znam jesi li vrsio analizu zemlju, pa na osnovu toga... Bez analize po meni 250 uree je malo-puno jer 450 kg x 3000 = ....... [ oko 1680 kg kukuruza po sadasnjoj ceni] Da ne bude zabune 450 kg je ukupno djubrenje.paorpaor je napisao(la):Za sledecu godinu planiram da mu sad zaorem po jutru 200 kg 8:24:16 i pred setvu 250 kg uree. Nadam se da ce se isplatiti i da je to dosta vestaka.
ne preteruj s ureom...koji je bio predusev, kakav prinos i kako je djubreno ove godine?paorpaor je napisao(la):Za sledecu godinu planiram da mu sad zaorem po jutru 200 kg 8:24:16 i pred setvu 250 kg uree. Nadam se da ce se isplatiti i da je to dosta vestaka.