cicimoric
Član
tarana je napisao(la):ako me memorija dobro služi, u ovoj fazi mu treba 2 dana za 1% vlage dole
koliko znam za 3 dana gubi 1% vlage, ali otom-potom bice JUS vlaga u vrsidbi sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tarana je napisao(la):ako me memorija dobro služi, u ovoj fazi mu treba 2 dana za 1% vlage dole
Ja sutra kacim berac da ga spremim za branje.... Mozda vec u toku nedelje krenemo sa branjem ranijih sorti...cicimoric je napisao(la):juce smo merili vlagu kukuruza ( F02 ) sejan oko 12 aprila i iznosi 21.8 %
Ma imam posejano ,pa cisto da vidim hoce li biti starasa02 je napisao(la):Imas li ga posejano ili trazis da kupis?
tarana je napisao(la):to je oko 23 kad prođe kroz kombajn? ako me memorija dobro služi, u ovoj fazi mu treba 2 dana za 1% vlage dole.znači za 18-20 dana bi trebalo da bude jus kvalitet.
ista njiva isto uzet uzorak 20 klipova jedan za drugim iz istog reda b08 vlaga 15.1 moguce da na 30c otpusta malo brzesasa22 je napisao(la):b08 sejan 02. 04. danas merena vlaga 21.6 % za berac, ubilo se