Kukuruz 2009

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e a ovako izgleda moj kukuruz u 3 put oranoj zemlji i nadjubren stajskim djubrivom :D to je pioneer b23 sejan 15tog aprila i vec je visok oko 150cm i ocekujem maximalni prinos :ppozdrav:
2uesmy9.jpg

Kad vec? :sta: Moj nije ni do pupka! Ja sam hteo otici ospartati jos jednom ali je blato! :udri: :udri:

Pa zbog blata naravno! ovako ostade samo jednom ospartan! A ozbiljno je samo do pupka, to je posledica susnog aprila i maja! Sejan 20.04.

Moj nije do pupka već do sisa(kada moram tako da kažem)obično nam na početku žetve vlatava ali sada nema ni jednog takvog u ataru čak ni kod ljudi koji su sejali ranije.Sve kiša zeznula nije pala na vreme

Cici nije samo u Adi toliki ima ga takvog od Basaida do Subotice.Kod nas je znacajnija kisa pala tek u junu.

nemam pojma šta se desilo..pominjao sam već..još u nicanju je zaostao 3-4 dana za f02. energija klijanja? ko će ga znati...
sve je čudno ove godine...

da dopunim post.
juče vidim da i a24 kreće u cvetanje, ali je prilično mali. 1.70-1.80m. stablo je prilično "jako", a ima 14-15 listova.niša mu ne fali sem što nije naras'o...
posle gledam komšijske kukuruze, pa skontam da ni njihovi neće biti veći.prilično je kalendarski kasno a gro kukuruza nije ni do pojasa.

lep kukuruz sandore :D :ppozdrav:
jel zna neko kako se pokazao hibrid pioneer F38 i kakve prinose daje i dali je pogodan za berbu beracem?
planiram da ga sledece godine posejem pa zato pitam :bravo:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh